Αναζήτηση προϊόντων:
  -
 

| ΝΕΑ | ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
 
 
  ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα μας και τις σούπερ προσφορές και εκπτώσεις !
 
 
 
 
 
   
       
     
     
  Λιπαρά μαλλιά  
  Ξηρά & ευαίσθητα μαλλιά  
  Βαμμένα & ευαίσθητα μαλλιά  
  Αδύναμα & χωρίς όγκο μαλλιά  
  Βλαστοκύτταρα  
  Έλαια  
  Τριχόπτωση, ξηροδερμία,  
       Πυτιρίδα  
  Νεανική σειρά  
  Αναζωογόνηση - Αναδόμηση  
     Αναγέννηση  
  Αντιηλιακή σειρά  
  Ανδρική σειρά  
  Σειρά Λείανσης  
  Styling  
  Συλλεκτικές εκδόσεις 500ml  
     

 

 

Προϋποθέσεις Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα

Εισαγωγή

 

To website (ιστοσελίδα) genny-genny.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας «Ζωή Ρέππα» που εφεξής θα καλείται ως «Εταιρία», Κομμωτήριο με Α.Φ.Μ: 121954057, Δ.Ο.Y: Νέας Ιωνίας, με έδρα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα Eλ. Βενιζέλου 78, ΤΚ 142 31, Τηλ: +30 210 271 3600, +30 211 406 8995.  Οι παρακάτω όροι χρήσης αποσκοπούν στο να διατυπώσουν με σαφήνεια τους όρους που διέπουν τις σχέσεις της εταιρείας με τον εκάστοτε πελάτη, χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος.  Οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.  Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/επισκέπτης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Οι παρόντες γενικοί όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, που διέπουν τις σχέσεις της εταιρίας με τον εκάστοτε πελάτη χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν ορισθεί βάσει του Νόμου 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν στην εμπορία από απόσταση και το Νόμο 2472/1997 περί «προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», ως ισχύουν σήμερα.

 

Όροι χρήσης και μεταβολές

Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα της “Εταιρίας” μας, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Σε περίπτωση διαφωνίας με οποιονδήποτε όρο ή προϋπόθεση, ο χρήστης οφείλει να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας genny-genny.gr. Εφόσον επιλέξετε να επισκεφθείτε ή να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας, ισοδυναμεί με το ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της συγκεκριμένης Ιστοσελίδας.

Οι κάτωθι «όροι και προϋποθέσεις χρήσης», ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού μας τόπου και για ότι γενικά περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος genny-genny.gr.

 

 Η “Εταιρία” διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών/συνδρομητών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.

 

 Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη/συνδρομητή των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Η “Εταιρία” μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

 

 Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων επωνυμιών, διακριτικών τίτλων, ονομάτων, εμπορικών σημάτων, διακριτικών γνωρισμάτων, διασχηματισμών, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων που ανήκουν στην “Εταιρία” αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της “Εταιρίας” και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 

 Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, "φόρτωση (download)", μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της “Eταιρίας”.

Ότι άλλο αφορά τρίτους και περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος genny-genny.gr αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τους, ανάγεται δε σε δική τους ευθύνη και ουδόλως έχει να κάνει με την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος genny-genny.gr.

 

Περιορισμός Ευθύνης

 

Η “Εταιρία” σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για την κάλυψη αξιώσεων τρίτων, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παραποίηση της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα από την “Εταιρία” πρόσωπα, ανεξαρτήτως εάν η “Εταιρία” είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα. Ωστόσο, προς διασφάλιση των συναλλαγών διαθέτει σύστημα Secure Shell Layer (SSL).

 

Δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ή άλλα επιζήμια συστατικά, επίσης δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή/και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους, λαμβάνει όμως όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή τους.

 

 Όσον αφορά τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, η “Εταιρία” έχει συνάψει συνεργασία οικονομικής εκκαθάρισης των πιστωτικών καρτών με αναγνωρισμένους στην Ελλάδα χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Κατά τη διάρκεια εγγραφής σχετικής οικονομικής συναλλαγής, το μέλος του www.genny-genny.gr εισέρχεται αυτόματα στο «περιβάλλον» της τράπεζας, για την  ασφάλεια του οποίου ουδεμία ευθύνη φέρει η “Εταιρία”. Η ευθύνη για τη διεκπεραίωση ή απόρριψη της συναλλαγής αυτής βαρύνει αποκλειστικά την Τράπεζα και τον χρήστη ως προς την ορθή χρήση του συστήματος.

 

Προσωπικά Δεδομένα

 

 Η “Εταιρία” ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, εφαρμόζει μία ποικιλία μέτρων ασφαλείας για την διατήρηση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών της.

Οι προσωπικές πληροφορίες φυλάσσονται από εξαιρετικά ασφαλές δίκτυο και είναι προσβάσιμες μόνο από έναν πάρα πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα.

Δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών της καθώς και τις συναλλαγές αυτών, εκτός εάν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

Ευθύνη Χρήστη

 

Οι χρήστες/συνδρομητές της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους, οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι άσεμνο, παράνομο, συκοφαντικό, βλαβερό, χυδαίο, απειλητικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφτηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης/ συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να   ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, facebook, twitter κ.λπ.) για τις προσφορές που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

 

Νομοθεσία και εφαρμοστέο δίκαιο

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της “Εταιρίας” διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο προστασίας των καταναλωτών, ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με πωλήσεις από απόσταση.

 

Κάθε διαφορά η οποία θα προκύψει μεταξύ, του ηλεκτρονικού καταστήματος www.genny-genny.gr της “Εταιρίας” και των χρηστών ή πελατών, θα είναι αρμόδια τα δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, όσον αφορά την εκτέλεση, εφαρμογή, ερμηνεία, χρήση, παρουσίαση, αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος genny-genny.gr ή εξ αφορμής της.

 

Διαφημίσεις και συνδέσεις με άλλους δικτυακούς τόπους

 

Η “Εταιρία” μπορεί να αναρτήσει διαφημίσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες στο Διαδίκτυο , υπό την προϋπόθεση να καθίσταται σαφές ποια από αυτά τα προϊόντα -υπηρεσίες είναι διαφημίσεις και ποια αποτελούν προσφορές και είναι προς διάθεση. Στις διαφημίσεις της ιστοσελίδας από τρίτα πρόσωπα, δεν θα χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα (π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) χρηστών- συνδρομητών. Κατά την πλοήγηση στο Διαδικτυακό Τόπο, ενδέχεται να υπάρχουν σύνδεσμοι προς άλλες τοποθεσίες τρίτων προσώπων, συνήθως των Προμηθευτών. Οι σύνδεσμοι αυτοί τίθενται προς δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση για τα πρόσωπα στα οποία αφορούν. Η Εταιρία ουδέ μία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο τους.

 

 

Newsletters - Ενημερωτικά Δελτία

 

Τα newsletters – ενημερωτικά δελτία τα οποία ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του Διαδικτυακού τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της “Εταιρίας” και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.

 

Η “Εταιρία” διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η “Εταιρία” μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών & Cookies

 

Η “Εταιρία” αναγνωρίζοντας τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νόμιμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών/συνδρομητών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

 

Η “Εταιρία” έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/συνδρομητές παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο (π.χ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών/συνδρομητών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών αλλά και την χρήση Cookies μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα μας, Ασφάλεια Συναλλαγών.

 

 

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

 

Η πρόσβαση στα συστήματα της “Εταιρίας” ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους χρήστες/συνδρομητές απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της “Εταιρίας”.

 

Κρυπτογράφηση

 

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κλπ) κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

 

Αγορά Προϊόντων – Υπηρεσιών / Παραγγελίες/Επιστροφές

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα genny-genny.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και υπηρεσιών και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά και τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα Τρόποι Πληρωμής - Αγοράς, επίσης στην ιστοσελίδα Έξοδα Αποστολής - Επιστροφές, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την αποστολή αλλά και τους όρους  επιστροφής των προϊόντων που αγοράζονται από τον δικτυακό ιστότοπο genny-genny.gr.

 

Επικοινωνία με την Εταιρία

 

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες, χρήστες ή επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να επικοινωνούν με την εταιρία μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα: +30 210 271 3600, +30 211 406 8995  και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  gennygennygr@gmail.com

 

Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2015.

 

 

 

 

 

 

             
  KERASTASE ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ

 
 
Nutritive
Reflection
Resistance
Specifique
Age Premium
Cristalliste
Elixir Ultime
Initialiste
Chronologiste
Soleil
Homme
Styling
Limited Edition 500ml

 

Μαλλιά
Πρόσωπο
Σώμα
Νύχια

_______________

Πρόσωπο-Σώμα - Janssen Cosmetics
Πρόσωπο-Σώμα - Quinot


Τρόποι Πληρωμής - Αγοράς
Έξοδα Αποστολής - Επιστροφές
Ασφάλεια Συναλλαγών

Προϋποθέσεις Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα

Προφίλ
Επικοινωνία
Νέα
Newsletter


 

Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας:
☎ 2114068995

 
             
      Copyright © 2013 - genny-genny.gr
 
easyShop | ICN - Digital Services